Accesarea in orice fel a site-ului web milerservice.ro este guvernata de conditiile mentionate in acest document. Utilizarea site-ului web www.milerservice.ro reprezinta un acord implicit din partea dvs. cu acest document.

Termeni utilizati:

Realizator : milerservice.ro si orice alta persoana fizica sau juridica, implicata in realizarea acestui site.
Utilizator: orice persoana care acceseaza oricare din paginile web ale site-ului milerservice.ro, indiferent de modalitate sau scop.
Site : paginile web, fisierele, script-urile, aplicatiile de orice natura/format care fac parte din www.milerservice.ro, inclusiv link-urile externe catre alte site-uri.

Responsabilitati:

Realizatorul/proprietarul acestui site nu va fi facut in nici un fel raspunzator fata de utilizatorul site-ului sau fata de terti pentru orice dauna, inclusiv pierderi materiale, directe sau indirecte, prezente sau viitoare cauzate de exploatarea sau imposibilitatea exploatarii site-ului. Site-ul/serviciul este oferit „asa cum este” si nu ofera nici un fel de garantie.
Conditiile de utilizare pot fi modificate oricand fara notificare prealabila.
Pentru a fi la curent cu modificarile, consultati aceasta pagina periodic.
Daca folositi acest site inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii si o faceti pe raspunderea d-voastra.

Drepturi de autor:

Toate drepturile de autor ce rezulta implicit sau explicit din crearea sau functionarea site-ului milerservice.ro si a tuturor creatiilor conexe (design web, script-uri, aplicatii, imagini, grafica, baze de date, texte si expresii etc.) sunt protejate prin Legea Drepturilor de Autor si apartin proprietarului site-ului web www.milerservice.ro.
Daca doriti sa folositi orice parte din acest site, in site-ul d-voastra web, pentru printare sau in orice alt mod, trebuie sa cereti mai intai permisiunea scrisa catre: Catalin Pop, contact at catalin-it.com.
Paginile care contin scripturi, materiale, imagini, aplicatii care nu sunt proprietatea realizatorului acestui site, pastreaza intacta nota de copyright a autorului.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.