Cu ajutorul consilierilor nostri tehnici specializati, ai deplina garantie ca pe autovehiculul tau vor fi montate doar piesele agreate de Registrul Auto Roman si fabricate in conformitate cu specificatiile producatorului auto.

Fie ca sunt originale sau aftermarket, aveti garantia ca intrunesc toate cerintele de calitate si securitate si poti fi absolut sigur ca siguranta ta este pentru noi mai presus de orice.

Absolut toate piesele sunt montate in conformitate cu specificatiile tehnice, iar lucrarile sunt efectuate de personal calificat, care ridica totul la rang de arta. Compatibilitatea este garantata 100% de catre Miler Service si nu implica absolut niciun demers al tau. Recomandam achizitionarea pieselor prin intermediul Miler Service pentru ca ne mandrim cu profesionistii nostri si garantam ca acestia te vor consilia sa faci cea mai buna alegere. In plus, in felul acesta beneficiezi de garantie completa. Nu facem rabat de la calitate si depunem eforturi pentru a oferi si cel mai bun pret, iar la toate piesele si subansamblele achizitionate prin intermediul nostru  se ofera garantie. De asemenea, Miler Service ofera garantie si  pentru manopera.

Stim foarte bine ca increderea se castiga. De aceea aveti posibilitatea sa urmariti in timp real toate interventiile efectuate asupra autoturismului dumneavoastra, incepand cu intrarea in service si constatarea tehnica, continuand cu procesul de comandare, receptie si montare al pieselor necesare si terminand cu controlul tehnic de calitate efectuat de catre inginerii nostri auto.

Aveti la dispozitie intreaga gama de piese:

  • Piese Orginale OE
  • Piese de echipare originala OEM
  • piese aftermarket AM

Magazinul nostru din cadrul service-ului auto va asteapta cu o gama completa de piese auto si vopsea auto.

Marci de piese si accesorii auto comercializate in cadrul magazinului nostru: